Tesland Parts: voor Tesla onderdelen en reparaties.

Bij Tesland hebben we een ruim assortiment aan aftermarket en originele Tesla onderdelen. Bij Tesland staat kwaliteit voorop. Onze producten kenmerken zich dan ook door hun hoge kwaliteit, afwerking, functionaliteit en betaalbare prijzen. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw Tesla! Wij zijn groothandel voor deze producten en verzenden deze producten over de hele wereld.

Voor autobedrijven hebben wij samenwerkingsmogelijkheden.

Klik hier voor een dealeraanvraag. Deze dealeraanvraag dient door ons goedgekeurd te worden, en wij nemen mogelijk eerst contact met u op.

Over ons

Wij zijn Tesland. Officieel verkooppunt van alles wat jouw Tesla nodig heeft. Sinds januari 2020 zijn wij gevestigd in Almere en sinds maart 2021 hebben we ook een verkooppunt in Den Haag. 


Tesland is opgericht in 2015 vanuit een passie voor de prachtige Tesla’s. Herbert Kats, eigenaar van Tesland (en van een Tesla), begon met de verkoop van de AlloyGator velgbeschermers. Vervolgens installeerde hij verschillende accessoires, zoals een dashcam, in zijn eigen Tesla Model S. Veel collega’s en andere Tesla eigenaren hadden interesse in zulke accessoires. Zo werd een hobby een prachtig bedrijf: Tesland. In de loop der jaren is ons assortiment flink uitgebreid om nog meer Tesla-eigenaren te voorzien van hun favoriete accessoires. Onze eigen specialist kan uw auto voorzien van folies om uw ramen te tinten, uw hele auto te wrappen (eventueel met reclame) en natuurlijk kunnen wij een beschermende PPF folie (paint protection film) aanbrengen om uw lak te beschermen. Wij zijn daarvoor erkend installateur van XPEL, de marktleider op dit gebied.

Sinds 2020 doen wij ook alle onderhoud aan uw Tesla. Hiervoor hebben wij in de zomer van 2021 een BOVAG erkenning gekregen. Tevens zijn wij wereldwijde leverancier en groothandel in alle onderdelen voor uw Tesla. Daarnaast zijn wij een erkend leerbedrijf voor leerlingen van diverse scholen.

 

Onze Services

 

INSTALLATIE

Installatie service voor onze accessoires

Met onze eigen Tesla installatieservice worden de gewenste accessoires vakkundig ingebouwd in jouw Tesla. Doe je het liever zelf? Dat kan. We hebben instructies voor de meeste accessoires voor jouw Tesla. Bijvoorbeeld over hoe je verlichte instaplijsten installeert, of waar de aansluiting van de oplader in center console zit.

 

LADEN

Tesland's reparatieservice

Je bent bij Tesland aan het juiste adres voor reparaties aan jouw Tesla. Zo repareren we regelmatig deurklinken en installeren we nieuwe eMMC chips in de Model S. Onze monteurs zorgen ervoor dat jij weer met een gerust hart op weg kunt. Heb je dus onverwacht een technisch probleem met jouw Tesla? Wacht niet en neem contact met ons op!

 

BETROUWBAAR

Al meer dan 1.000 Tesla's voorzien van onze accessoires

Wij zijn al enkele jaren actief in Nederland en hebben inmiddels voor meer dan 1.000 Tesla's accessoires verkocht. Daarnaast hebben we al meer dan 250 Tesla van klanten voorzien van Dashcam's, AlloyGator's, onze felle interieur LED's, instaplijsten etc. Wij zijn trots op onze klantbeoordelingen die op de diverse plaatsen op internet verschenen zijn.

Onze Merken
Blackvue
Light Harmonic
LoJack
Tesland
Whispbar
Seasucker
Alloygator
WeatherTech
T Sportline