LoJack - System zur Erkennung von Diebstählen

Availability : Nicht lieferbar
SKU:
lndos

LoJack ist ein System zur Nachverfolgung von Ereignissen. Das System wird unsichtbar und unauffindbar in Ihrem Auto installiert. Mit seiner eingebauten Batterie arbeitet das System 5 Jahre lang. Falls Ihr Auto verloren geht, informieren Sie die Leitstelle, die dann in Zusammenarbeit mit der Polizei und mit Hilfe von Ortungsgeräten aktiv nach Ihrem Auto sucht. Dieses System kann nicht durch GPS/GSM-Störsender gestört werden. Die Verwertungsquote liegt bei 92 % (im Vergleich zu weniger als 40 % ohne dieses System).

LoJack - after theft detection system

LoJack is een "na-diefstal" opsporingssysteem. Het systeem wordt onzichtbaar en onvindbaar in uw auto ingebouwd. Met zijn ingebouwde batterij werkt het systeem 5 jaar lang. In het geval uw auto vermist wordt geeft u dat door aan de meldkamer, en deze gaan dan in samenwerking met politiediensten en met opsporingsapparatuur actief uw auto opsporen. Dit systeem is niet te storen met GPS/GSM jammers. De recovery rate is 92% (Tegenover minder dan 40% zonder dit systeem)

Let op: Indien u een verzekering voor uw Tesla heeft bij Turien, klik dan op deze pagina. U heeft dan de mogelijkheid om het systeem te bestellen voor €414,- excl. BTW. inclusief 60 maanden abonnement.

Bij aanschaf van dit systeem bieden wij u de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief ook het LoJack Connect fleetmanagement systeem in te laten bouwen voor slechts €199,- extra. En u betaald dan ook geen abonnementskosten voor het connect systeem.

 

Lees ook onze blogpost over het LoJack na-diefstalsysteem hier.

 

Kijk op de website van LoJack voor meer informatie

Door onze samenwerking met LoJack heeft u een korting van €270,- korting op een 5 jarig abonnement. Deze sluit u af rechtstreeks bij LoJack Benelux.

De aanschaf van het systeem kost € 299,- excl. BTW. inclusief inbouw. Deze kan plaatsvinden in onze werkplaats of bij u thuis of op het werk.

Voor het aanvragen van het bijbehorende abonnement, verwijzen wij naar onze actie pagina op de site van LoJack: http://www.lojack.nl/go/tesland